Sponsoring

Met jaarlijks meer dan 700.000 bezoekers en zo’n 2.000.000 bekeken pagina’s is www.hobbykwekers.nl een van de meest bezochte websites op aquarium gebied. Hiermee heeft de website een zeer groot bereik binnen de Nederlandse aquarium liefhebbers en biedt u daarmee een uniek platform om uw aquarium doelgroep te bereiken.  Daarnaast wordt samengewerkt met onze zuster website en forum www.AquaforA.nl waar de liefhebbers kunnen discussiëren over alle facetten binnen de aquarium hobby.  

Ambities

Hobbykwekers.nl wil doorgroeien naar de website die de meeste en betrouwbaarste informatie biedt voor aquarium liefhebbers. De site wordt continu aangevuld en uitgebreid met nieuwe teksten, foto's en video's om zo steeds meer bezoekers te trekken. 

Waarom sponsoring

De website trekt inmiddels zo veel bezoekers dat er gebruik wordt gemaakt van een eigen server (VPS). Daarnaast is de site gebouwd op software die continu van updates wordt voorzien. Voor de financiering van deze kosten zijn we op zoek naar sponsoren die willen bijdragen in de kosten hiervan of die willen bijdragen in goede content die op de site geplaatst kan worden. Voor meer uitleg over de kosten: Kosten hobbykwekers.nl

Wat kunnen wij voor de sponsor betekenen?

Op de website bieden we de sponsor ruimte om te adverteren. Dit kan zijn door het plaatsen van een banner, het schrijven van een gesponsord artikel of het bijhouden van een gesponsord blog.

Welke mogelijkheden bieden we 

Banner sponsor

Op de site worden banners geplaatst die de verschillende sponsoren tonen. Deze banners roteren zodat elke sponsor op diverse onderwerpen zichtbaar wordt. De banners linken naar uw eigen website. 

Banner sponsoring AquaforA

Naast het sponsoren hier op de site is het ook mogelijk om banners te tonen op onze zuster website www.AquaforA.nl Wij werken nauw samen op het forum en hier met het verder uitbouwen van de database. 

Artikel / Blog Sponsor

Een alternatief voor het tonen van banners is het schrijven van artikelen. Deze vorm van reclame wordt steeds vaker gebruikt, is effectiever dan banner advertenties maar vraagt wat meer tijd voor het schrijven. Wat vragen wij van de sponsor: schrijf een kwalitatief, relatief onafhankelijk en goed artikel, het liefst gerelateerd aan het bedrijf zodat het relevante bezoekers trekt en uiteraard gericht op de aquarium hobby. Wij plaatsen bij het artikel een banner die linkt naar uw bedrijf. 

De Kosten

Omdat www.hobbykwekers.nl en www.AquaforA.nl beiden geen winstoogmerk hebben kunnen we de kosten voor het adverteren laag houden. Het is de bedoeling dat we alleen de kosten voor het in de lucht houden van de websites en promotie materiaal terugverdienen. Voor het plaatsen van banners op www.hobbykwekers.nl vragen we € 75,- per jaar. Wil je aanvullend adverteren op www.AquaforA.nl dan komt daar € 50,- per jaar bij. Naast het tonen van banners kun je ook artikelen schrijven of een blog bijhouden. Bij dit artikel of blog wordt een banner getoond met een link naar uw website. Door het bijhouden van een Blog of het plaatsen van artikelen kunnen de kosten voor de sponsoring worden verlaagd. Na het plaatsen van 3 kwalitatief goede blogposts of artikelen wordt het jaar bedrag verlaagd naar € 50,-. Een geplaatst artikel of blog blijft op de website staan (inclusief banner + link), ook nadat het sponsor contract is beëindigd (voor zolang een artikel relevant is). 

Interesse? Neem dan contact met ons op en stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

AfdrukkenE-mail

Zoeken

Wordt lid van onze groep en praat mee over beschrijvingen, artikelen etc: Hobbykwekers Community