Gezocht: ervaren aquarium liefhebbers die hun kennis willen delen.

De aquarium database van Hobbykwekers.nl behoort tot de drukst bezochte van Nederland. Het afgelopen jaar hebben we zo’n 700.000 unieke bezoekers mogen voorzien van aquarium gerelateerde informatie, soortbeschrijvingen, foto’s en filmpjes.

Het huidige team bestaat momenteel uit zes enthousiastelingen die samen artikelen en soortbeschrijvingen maken, verbeteren en/of vertalen. Daarnaast is er toestemming gevraagd van diverse auteurs en fotografen om materiaal te mogen gebruiken en plaatsen.

Omdat de vissendatabase nooit af is en altijd verbeterd kan worden zijn wij op zoek naar ervaren aquarium liefhebbers en specialisten die ons willen helpen om de database verder uit te bouwen en te verbeteren.  Samen kunnen we ervoor zorgen dat de kennis over de vissen wordt verbeterd en ze op die manier beter gehouden kunnen worden.

Ons team kan altijd versterking gebruiken op diverse vlakken:

Voor de inhoud van de website:

  • schrijvers algemeen voor het opbouwen van soortbeschrijvingen
  • specialisten voor het verbeteren van de soortbeschrijvingen, toevoegen van ervaringen en bv aangeven hoe soorten gekweekt kunnen worden.

Voor de vertalingen:

  • Vertalers voor het vertalen van Engels naar Nederlands
  • Vertalers voor het vertalen van Nederlands naar Engels

Voor de techniek:

  • Linux specialist voor optimaliseren van de server

Wil je meehelpen op meerdere vlakken dan is dat natuurlijk altijd mogelijk en wel net zo leuk om de afwisseling erin te houden. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je altijd mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AfdrukkenE-mail

Zoeken

Wij gebruiken cookies om de website te analyseren, sociale media te kunnen gebruiken, advertenties aan te bieden en om het verkeer te analyseren. Deze informatie delen we ook met onze sociale media, adverteerders en analyse partners die het kunnen combineren met andere informatie de je hen hebt gegeven of die ze hebben verzameld doordat je hun diensten hebt gebruikt. Meer informatie over ons cookie gebruik