a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items beginnend met V

Van Nitriet naar Nitraat

Bij het omzetten van nitriet in nitraat speelt de pH een rol. Bij een hogere pH gaat de omzetting makkelijker.

Verbeteren van het Immuunsysteem bij vissen

Naast deze goede verzorging kan er nog meer worden gedaan om ziekten te helpen voorkomen. Zo zijn maken sommige hobbyisten gebruik van catappa bladeren. Deze bladeren moeten ervoor zorgen dat het immuunsysteem verbeterd. Maar helpt dit wel daadwerkelijk? En als het werkt welke planten kunnen nog meer helpen om ziekten te voorkomen?

Verzamelen van Panda Red Asian Arowana

Het kweken en vangen van Arowana's is nog een hele klus op zich. Het vraagt een goede samenwerking om de broedende mannen te vangen en de jongen veilig te stellen.

Vistuberculose

Vissen die aan vistuberculose lijden vermageren vaak sterk. Hun buik ziet er ingevallen uit en tegelijk is de eetlust verloren gegaan en ook vaak de kleur.

Voedingsbodem - Kleibolletjes

Zelf klei- of leembolletjes maken is zeer makkelijk en kost vrijwel niets in vergelijking met commerciele producten. 

Voortplantingssucces Heterandria formosa

De voortplanting van het dwergtandkarpertje - Heterandria formosa wijkt af van de meeste andere levendbarende tandkarpers. De jongen worden niet allemaal in eenmaal geworpen, maar dit gebeurt over een aantal dagen, waarbij er elke dag 1 of 2 jongen worden geboren.

Zoeken

Wij gebruiken cookies om de website te analyseren, sociale media te kunnen gebruiken, advertenties aan te bieden en om het verkeer te analyseren. Deze informatie delen we ook met onze sociale media, adverteerders en analyse partners die het kunnen combineren met andere informatie de je hen hebt gegeven of die ze hebben verzameld doordat je hun diensten hebt gebruikt. Meer informatie over ons cookie gebruik