a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items beginnend met O

Over CO2 gehaltes en CO2 schommelingen

De CO2 tabel laat zien welke CO2 waardes in het aquarium ideaal zijn om planten te laten groeien maar ook wanneer het gevaarlijk wordt voor de vissen. 

O.F.D. - M.T.D.

O.F.D. - M.T.D. is een lastig te genezen ziekte die vooral een psychische oorzaak heeft. 

Onderhoud en kweken van de Rode Bult Aardeter, Geophagus steindachneri

De kweek van de Geophagus steindachneri uitgebreid beschreven. Voor de liefhebber van deze leuke aardeters.

Op naar goud

Het grootbrengen van de jongen van een albino Ancistrus stelde mij voor een hoop uitdagingen. Gelukkig hielp mijn ervaring en dat van anderen om veel jongen over te houden.

Opmerkingen over Betta coccina

De kweek van de Betta coccina was redelijk onbekend. Tom en Linda hebben uitgezocht hoe je deze fraaie Betta kunt kweken.

Oud aquarium opnieuw kitten

Heb je een oud lelijk aquarium of een die gewoon lekt? Of een waarvan je twijfelt of hij wel water vast houdt? Leer hier hoe je een aquarium opnieuw kunt kitten.

Zoeken

Wij gebruiken cookies om de website te analyseren, sociale media te kunnen gebruiken, advertenties aan te bieden en om het verkeer te analyseren. Deze informatie delen we ook met onze sociale media, adverteerders en analyse partners die het kunnen combineren met andere informatie de je hen hebt gegeven of die ze hebben verzameld doordat je hun diensten hebt gebruikt. Meer informatie over ons cookie gebruik