a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Categorieën beginnend met K

Killivissen (15)

Hier kunt u artikelen vinden gerelateerd aan Killivissen.
Killivissen

Items beginnend met K

Kepayang rivier biotoop

Het Kepayang biotoop uit Borneo is een mooie biotoop waar de Chocolade Goerami (Sphaerichthys Osphromenoides) in voorkomt. Het is een bruine rivier (blackwater) biotoop.

Kienhout: een goed idee!

In de aquariumhandel zijn 3 verschillende soorten kienhout te koop. Hout geeft het aquarium een natuurlijk uiterlijk.

Kieuwworm - Dactylogyrus

De kieuwworm parasiteert, zoals de naam al aangeeft, voornamelijk op de kieuwen van de koi en is daarmee een zeer gevaarlijke parasiet. Met het achterlijf zet de worm zich met twee uiterst scherpe, relatief grote, en een krans van kleinere haken vast op kwetsbare kieuwen van de vis.

Kweekverslag Aphyosemion australe - Kaap Lopez

Aphyosemion australe kweken is redelijk eenvoudig. Maak hiervoor een afzetmop

Kweekverslagje Tateurndina ocellicauda (Pauwooggrondel)

Kweekverslag van de kleurrijke Tateurndina ocellicauda (Pauwooggrondel). Lees hier hoe u deze leuke kleine grondeltjes grootbrengt.

Kweken met Aulonocranus dewindti

Kweekverslag met de Aulonocranus dewindti, een Tanganyika cichlide

Kweken met Corydoras davidsandsi

Corydoras davidsandsi is een van de lastigere soorten om te kweken. Maar met voldoende inspanning en geduld is het me uiteindelijk dan toch gelukt. 

[12  >>  

Zoeken

Wij gebruiken cookies om de website te analyseren, sociale media te kunnen gebruiken, advertenties aan te bieden en om het verkeer te analyseren. Deze informatie delen we ook met onze sociale media, adverteerders en analyse partners die het kunnen combineren met andere informatie de je hen hebt gegeven of die ze hebben verzameld doordat je hun diensten hebt gebruikt. Meer informatie over ons cookie gebruik