a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items beginnend met H

Het instellen van een geregelde CO2 installatie

Een Co2 installatie voor het aquarium kun je op verschillende manieren instellen. Afhankelijk van de gewenste pH waarde overdag en 's nachts.

Het biologisch filter, over zuurstof en filteropzet

Zuurstof in het aquarium is niet alleen belangrijk voor de vissen maar ook voor de planten en bacteriën. Hoeveel zuurstof is nu eigenlijk nodig en hoe krijg ik het in het aquarium.

Het dimensioneren van een biologisch filter

Een biologisch filter geeft heel veel mogelijkheden in afmetingen en materiaal. Welk materiaal kun je nu het beste gebruiken en hoeveel? Meer uitleg en berekeningen vindt je hier.

Het Hamburger Matten Filter - Wat is dat?

Het HMF (Hamburger Matten Filter) is in Duitsland zeker een veel gebruikte en geliefde methode om aquariums te filteren en is zeker favoriet bij kwekers en hobbyisten die een aantal aquaria onderhouden in een speciale aquariumkamer.

Het houden en verzorgen van de Hypancistrus Zebra (L46) Deel 1: De Verzorging

Het houden en kweken van de Hypancistrus zebra of L046 is niet altijd even eenvoudig. Lees hier een verslag van een ervaren aquariaan. 

Het houden kweken van de Thorichthys meeki

Het houden en kweken van de Vuurkeel cichlide of Thorichthys meeki is niet altijd even eenvoudig. Hier vindt u een compleet verslag!

Het kweken met Trichopodus leeri

De Diamantgoerami is een tamelijk gemakkelijke vis om te kweken en ik raad deze vis ten zeerste aan voor iemand die voor de eerste keer met een eierleggende vis wil proberen te kweken. 

Het kweken van (show)betta`s

Het kweken van Betta's geeft soms wat vragen. In dit kweekverslag wordt het kweken van Betta's uitgelegd.

[12 3  >>  

Zoeken

Wij gebruiken cookies om de website te analyseren, sociale media te kunnen gebruiken, advertenties aan te bieden en om het verkeer te analyseren. Deze informatie delen we ook met onze sociale media, adverteerders en analyse partners die het kunnen combineren met andere informatie de je hen hebt gegeven of die ze hebben verzameld doordat je hun diensten hebt gebruikt. Meer informatie over ons cookie gebruik