a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items beginnend met H

Het CO2 evenwicht in het water

Ook in natuurlijke wateren is er niet echt een Co2 evenwicht, doorgaans is er ook daar een overschot. Dit wordt ook in de natuur veroorzaakt door Biologische activiteit

Het instellen van een geregelde CO2 installatie

Een Co2 installatie voor het aquarium kun je op verschillende manieren instellen. Afhankelijk van de gewenste pH waarde overdag en 's nachts.

Hemigrammus rodwayi kweken

Nakweek van de Gouden Tetra of Hemigrammus rodwayi mist de gouden glans van de wildvang explaren. Kweken met deze soort is echter wel mogelijk!

Het biologisch filter, over zuurstof en filteropzet

Zuurstof in het aquarium is niet alleen belangrijk voor de vissen maar ook voor de planten en bacteriën. Hoeveel zuurstof is nu eigenlijk nodig en hoe krijg ik het in het aquarium.

Het dimensioneren van een biologisch filter

Een biologisch filter geeft heel veel mogelijkheden in afmetingen en materiaal. Welk materiaal kun je nu het beste gebruiken en hoeveel? Meer uitleg en berekeningen vindt je hier.

Het Hamburger Matten Filter - Wat is dat?

Het HMF (Hamburger Matten Filter) is in Duitsland zeker een veel gebruikte en geliefde methode om aquariums te filteren en is zeker favoriet bij kwekers en hobbyisten die een aantal aquaria onderhouden in een speciale aquariumkamer.

Het houden en kweken van Paradijsvissen

Paradijsvissen houden en kweken wordt door velen als moeilijk gezien. Veelal komt dit doordat de vissen gehouden worden bij een te hoge temperatuur. 

[12 3  >>  

Zoeken

Wij gebruiken cookies om de website te analyseren, sociale media te kunnen gebruiken, advertenties aan te bieden en om het verkeer te analyseren. Deze informatie delen we ook met onze sociale media, adverteerders en analyse partners die het kunnen combineren met andere informatie de je hen hebt gegeven of die ze hebben verzameld doordat je hun diensten hebt gebruikt. Meer informatie over ons cookie gebruik