a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Categorieën beginnend met C

Co2 (14)

Wat is CO2 bemesting en waarom wordt het in het aquarium toegepast? Wat gebeurd er bij tekort CO2? Wanneer is het nodig? Lees het hier!

Items beginnend met C

CO2 en het natuurlijk evenwicht

CO2 toevoegen aan een aquarium is al redelijk oud. Maar wat is nu eigenlijk Co2

CO2 en het natuurlijk evenwicht - Wat chemische vergelijkingen

In het aquarium wordt vaak Co2 toegevoegd. Hier vindt je de chemische vergelijking die uitlegt wat dit nu eigenlijk doet in het aquarium.

CO2 en het instellen ervan

Verschillende vormen van Co2 toedienen aan het aquarium vragen verschillende manieren van instellen. Weet je niet hoe je je Co2 set moet instellen? Lees het hier!

Carbo Plus of Carbo Min?

De Carboplus kom je veel op het internet tegen. En vaak worden vragen gesteld als, is het wat? en werkt het? Nou, dan wordt het dus eens tijd om op deze site er wat aandacht aan te besteden.

Cherry Barbeel - Barbus titteya

De Cherry Barbeel is afkomstig uit de beschaduwde stroompjes en riviertjes van de laaglanden van Sri Lanka. Jacklyn McNaughton beschrijft hier hoe hij deze soort aan het kweken heeft gekregen.

Chilodonella

Chilodonella behoort tot de groep van protozoa of oerdiertjes. Een protozo is een ééncellig, dierlijk organisme dat verder kan worden onderverdeeld in een aantal hoofdgroepen, waaronder ciliaten en flagellaten.

Chlamydogobius eremius - De Woestijngrondel

Kweekverslag van de Chlamydogobius eremius - De Woestijngrondel. Ze broeden hun eieren uit in een grot.

Co2 verhogen met omgekeerd bakje

Bio Co2 voor in het aquarium kun je eenvoudig zelf maken. Om de Co2 ook in het water te krijgen kun je gebruik maken van een omgekeerd bakje.

Zoeken

Wij gebruiken cookies om de website te analyseren, sociale media te kunnen gebruiken, advertenties aan te bieden en om het verkeer te analyseren. Deze informatie delen we ook met onze sociale media, adverteerders en analyse partners die het kunnen combineren met andere informatie de je hen hebt gegeven of die ze hebben verzameld doordat je hun diensten hebt gebruikt. Meer informatie over ons cookie gebruik