a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Categorieën beginnend met A

Aquarium Fotografie (8)

Fotograferen in het aquarium is niet eenvoudig. Spiegeling in het glas, zichtbare flits, reflecterende vissen....deze artikelen helpen je een stuk op weg.
Aquarium Fotografie

Items beginnend met A

Actieve kool voor het aquarium

Actieve kool wordt in het aquarium gebruikt om bv medicijnen uit te filteren. Lees hier waar je het wel en niet voor kunt gebruiken

Alternanthera reineckii vermeerderen

De Alternanthera reineckii koste even wat moeite maar inmiddels heb ik een grote groep goed groeiende rode planten!

Apistogramma aquarium

Wat heb je nodig om Apistogramma goed te houden? Ben jij van plan een Apistogramma speciaalbak te maken, lees dan eerst dit artikel.

Apistogramma nijsseni kweekverslag

Kweekverslag van de Apistogramma nijsseni. 

Aquarium Achterwand maken

Een aquarium achterwand maken kun je eenvoudig zelf doen. In dit verslag laat Rogier in een paar stappen zien hoe je dat doet. 

Aquarium fotografie - De Voorbereiding

Aquarium fotografie is mede afhankelijk van een goede voorbereiding. Wat moet je van te voren doen om goede foto's van je vissen te kunnen maken. 

Aquarium Fotografie Technieken

Aquarium fotografie, wat moet ik doen om van mijn vissen goede foto's te maken? Vinny Kutty geeft een heel aantal tips om tot een goede foto van je aquarium te komen!

Aquarium Pomp, Filter, Verwarming en Verlichting aan laten?

Regelmatig krijgen we van beginnende aquarium liefhebbers vragen over de verlichting, pompen en filters. Per onderdeel bespreken we wat je aan moet laten staan en wat je op een tijdklok kunt uitschakelen.

Aquariumtemperatuur verlagen in de zomer

Hoewel sommige vissen de zomerse temperaturen kunnen verdragen, kan het toch nodig zijn om het aquarium te koelen. Om de watertemperatuur zijn verschillende methodes. Van deze methodes is de een efficiënter dan de andere.

Artemia eieren ontkapselen

Zelf artemia eieren ontkapselen is eenvoudig te doen en heeft een aantal grote voordelen: de uitkomst percentages worden hoger, de artemia zijn voedsamer en je hebt geen ei schillen meer in je aquarium

Artemia Kweken

Doe het Zelf: Artemia kweken. Een eenvoudige goedkope manier om zelf je artemia te kweken

[12  >>  

Zoeken