Advertenties

Met jaarlijks meer dan 700.000 bezoekers en zo’n 2.000.000 bekeken pagina’s is www.hobbykwekers.nl een van de meest bezochte websites op aquarium gebied. Hiermee heeft de website een zeer groot bereik binnen de Nederlandse aquarium liefhebbers en biedt u daarmee een uniek platform om uw aquarium doelgroep te bereiken.  Daarnaast wordt samengewerkt met onze zuster website en forum www.AquaforA.nl waar de liefhebbers kunnen discussiëren over alle facetten binnen de aquarium hobby.  

Ambities

Hobbykwekers.nl wil doorgroeien naar de website die de meeste en betrouwbaarste informatie biedt voor aquarium liefhebbers. De site wordt continu aangevuld en uitgebreid met nieuwe teksten, foto's en video's om zo steeds meer bezoekers te trekken. 

Waarom advertenties

De website trekt inmiddels zo veel bezoekers dat er gebruik wordt gemaakt van een eigen server (VPS). Daarnaast is de site gebouwd op software die continu van updates wordt voorzien. Voor de financiering van deze kosten maken we gebruik van Google Adsense.

Het in de lucht houden van deze website brengt flink wat kosten met zich mee. Hieronder vindt je een overzicht van deze kosten. 

  • Huur van de server:  € 720,- per jaar (Voor de liefhebbers: De site draait op een Managed VPS, 2 CPU's, 3 GB geheugen en 20 GB opslag. De website zelf is zo'n 1,3 GB groot. Dit omvat alle data, database en afbeeldingen. De ruimere opslag is bedoeld voor backups en het testen van updates en dergelijke)
  • Domeinnaam: € 10,- per jaar
  • Software Database: € 179,- per jaar 
  • Aanvullende modules: +/- € 120,- per jaar 

In totaal komen de kosten voor de site met alleen deze onderdelen dus ruim boven de € 1.000,- per jaar. In sommige gevallen zijn aanvullende kosten nodig door de aankoop van aanvullende software of technische ondersteuning. Zoals je zult begrijpen zijn de advertenties nodig om deze kosten te kunnen dekken. De kosten worden gewoonweg te hoog om deze geheel zelf te betalen.  

 

AfdrukkenE-mail

Zoeken

Wij gebruiken cookies om de website te analyseren, sociale media te kunnen gebruiken, advertenties aan te bieden en om het verkeer te analyseren. Deze informatie delen we ook met onze sociale media, adverteerders en analyse partners die het kunnen combineren met andere informatie de je hen hebt gegeven of die ze hebben verzameld doordat je hun diensten hebt gebruikt. Meer informatie over ons cookie gebruik